Tiwal

ŽELIŠ LI SPORTSKU JEDRILICU NA NAPUHAVANJE?

TIWAL 3.2 JE PRAVI IZBOR ZA TEBE.


Kontaktiraj nas


SIGURNO - STABILNO


TIWAL 3.2 je dizajniran kako bi bio siguran na vodi. Široki trup je u obliku slova V kako bi pružio izvrsnu stabilnost. To također omogućava višenamjensko jedrenje, po jakom vjetru i valovitoj vodi i za ležernu vožnje u po mirnom vremenu s više osoba na brodu.

Jedrilica TIWAL 3.2 bez booma i čiste palube osiguravaju maksimalnu pokretljivost na palubi za osobe koji upravljaju jedrilicom.

U slučaju prevrtanja, TIWAL 3.2 je iznimno lagan za uspraviti. Jednom kad se jedrilica suoči sa vjetrom, jednostavno je možete uspraviti tako da sa nogama gurate okvir koji je pod vodom dok istovremeno sa rukama povlačite kobilicu prema sebi.

Šipke za učvršćivanje na dnu jarbola služe kao drške za ruke kako biste došli na prednji dio jedrilice.

Koloturnik koji se nalazi na kućištu kobilice navigatoru služi kako bi zadržao jedro na poziciji. Ovaj koloturnik može se premjestiti u podnožje jarbola kako bi oslobodio prostor na palubi kad je nekoliko osoba na brodu.

KARAKTERISTIKE


Trup TIWAL 3.2 V oblika je izuzetno širok. Omogućuje maksimalno ubrzanje do maksimalne brzine, pri brzini vjetra od 3 do 4 bofora ovisno o opterećenju jedrilice. Kobilica hidro dinamičnog presjeka pruža mogućnost jedrenja uz vjetar kao tradicionalna jedrilica.

5,20 m2 površina jedra prilagođena je širokom rasponu uvjeta jedrenja. Dostupna je veća površina jedra od 7,00 m2, za užitak jedrenja po laganim vjetrovima.

Široki trup i površina na vodi čine TIWAL 3.2 stabilnijim od standardnih jedrilica tih dimenzija. To je jedrilica za odmor, jedrilica za uzbuđenje i višenamjenska jedrilica.

ČVRSTOĆA TRUPA

Trup jedrilice je izrađen od PVC materijala koji se koristi za izradu tradicionalnih polukrutih motornih čamaca i održava se na isti način. Posebno preporučamo izbjegavanje povlačenja jedrilice preko pijeska ili stijena na rubu obala mora i jezera.

Trup TIWAL 3.2 ojačan je na više mjesta sa dvostrukim ili trostrukim slojevima PVC-a. Jedrilica ima dvije godine garancije koja pokriva sve pogreške u proizvodnji.

Sastavljanje u nekoliko koraka

Tehničke karakteristike
Dužina 3200 mm
Težina 50 kg
Jedra glavno jedro
Glavno jedro 2 5,20 m 2 ili 7,00 m 2
Dimenzija torbe 2x1500x400x350 mm
Kategorija dizajna "D"
Nosivost 190 kg
Maksimalno opterećenje okvira 100 kg
Broj osoba 1 odrasla + 2 djece
Broj osoba 3 odrasle + 1 dijete
Broj komora trupa 2
Vrijeme sastavljanja 20 min.
Što je sve u torbama?
  • 3D PVC tekstilni trup
  • Aluminijska struktura
  • Nord Sails jedro 5,20 m2 ili 7,00 m2
  • Karbonski jarbol C55
  • Kormilo i kobilica
  • Niskotlačna električna pumpa
  • Visokotlačna ručna pumpa

PROVEDI SVOJ ODMOR SA NAMA