home_surfing_subheader-1920x495

Više slobode i sigurnosti u vodi

UPOZNAJTE RESTUBE

Restube-logo-01

ŠTO JE RESTUBE?

Restube je vaša sigurnosna plutača za sve vrste vodenih sportova. Zbog svoje male veličine i male težine, lako se može nositi oko struka, bez obzira što radite i gdje se nalazite.

Kad god se nađete u nevolji u vodi, sve što trebate učiniti je povući okidač – Restube plutača će se napuhati u roku od nekoliko sekundi i možete koristiti njezinu potporu kako biste držali glavu iznad vode.

Neizostavna oprema za vaše slobodno vrijeme, vodene sportove ili profesionalno spašavanje.

Kako RESTUBE radi

Uz-vas

Uvijek uz Vas

Povuci-okidac

Povucite okidač

Sada-imas-vremena

Sada imate vremena

Privuci paznju

Privucite pažnju

Ostani-pokretan

Ostanite pokretni

Pomogni-ostalima

Pomognite drugima

Malen i robusan, uvijek pri ruci

Povlačenjem okidača otvara se patrona CO2 i puni se bova za nekoliko sekundi

Dovoljno plovnosti za odraslu osobu

Samo se nagnite nad Restube i uzgona Vam podiže glavu iznad vode

Za višekratnu upotrebu

Umetnite novi originalni CO2 uložak i Restube je odmah spreman za ponovno korištenje

Napuhavanje na usta

Svaki Restube također ima ventil za napuhavanje i ispuhivanje

NAJĆEŠĆA PITANJA

Kada trebate spas za sebe ili druge, povucite okidač. Zapečaćeni uložak CO2 će se probuši i napuniti plutaču za nekoliko sekundi. Ako se nagnete preko Restube plutače, ona će vam podići glavu iz vode. Možete i mahati plutačom kako biste privukli pozornost.

Da, zamjenom CO2 uloška, Restube je odmah ponovno spreman za upotrebu. Ili ga jednostavno napušite ustima.

Kada se nagnete preko plutače, Restube podiže vaše dišne putove – drugim riječima, glavu do otvora za usta – iz vode. Dio od glave do usta je otprilike iste težine kod većine ljudi. To znači da je neovisan o visini ili težini korisnika. Za veću udobnost uz veću plovnost preporučuje se Restube active ili extreme.

Ideja o Restube-u došla je osnivaču Christopheru Fuhrhopu nakon teške situacije u vodi. Sa Sveučilištem u Karlsruheu (KIT) razvio je ideju do prototipa. Malo po malo i  njegova vlastita proizvodnja je pokrenuta u suradnji s iskusnim proizvodnim partnerima u Karlsruheu. Funkcionalnost i najviša kvaliteta su prioritetni čimbenici u proizvodnji.

Restube se preporučuje dobrim plivačima od 10 i više godina. Dijete mora razumjeti da u hitnoj situaciji treba aktivirati i držati plutaču. Najbolje je pustiti dijete da isproba Restube nekoliko puta u plitkoj vodi dok ste s njim. Oni tada vježbaju kako je lako aktivirati Restube i koliko dobro uzgon plutače može odmah pomoći.

RESTUBE - VAŠA SIGURNOST U VODI