home_surfing_subheader-1920x495

Jeste li spremni za novu veliku avanturu?

UPOZNAJTE SMARTKAT KATAMARAN

Logo-new-small-black

SmartKat katamaran

Težak svega 47 kg, sklapa se za samo 20 min., pakira se u dvije torbe te stane u svako vozilo, avion pa čak i na bicikl. Proizveden je od kvalitetnih materijala koji jamče dugogodišnje korištenje i u najzahtjevnijim uvjetima. Vrhunska zabava za obitelj ili pojedinca.

Galerija

9 razloga zašto izabrati SmartKat katamaran

Tezina

Lagano za transport

Smartkat katamaran je izuzetno lagan za nošenje jer se pakira u dvije torbe ukupne težine 47 kg. Sastavljanje i jedrenje može obaviti samo jedna osoba.

Dozvola-1

Dozvola

U većini zemalja ne trebate dozvolu za plovidbu Smartkat-om i nema ograničenja brzine. Možete jedriti Smartkat-om koliko god želite. 100% zabava je zagarantirana.

Posada

Posada

Slobodno možete smjestiti 4 osobe na svoj Smartkat, maksimalne težine 320 kg. Kada ne uživate u plovidbi, možete ga koristiti kao platformu za zabavu obitelji i prijatelja.

Mobilnost

Mobilnost

Nosite svoj Smartkat svugdje. Jedrite danas na jednom mjestu a već sutra kilometrima dalje na drugom. Jednostavno pakiranje omogućava prijevoz na ili u vozilu, avionu pa čak i na biciklu.

Vrijeme

Sastavljanje

Iz torbi u vodu već za 20-25 minuta. Smartkat je jednostavan za sastavljanje pa čak kad ga sastavlja samo jedna osoba. Vrijeme sastavljanja možete skratiti upotrebom električne pumpe.

Usteda

Ušteda

Nema troškova marine. Nema troškova spremišta. Nema troškova prikolice. Nema članstva u klubu. Spremite ga u torbe. Spremite ga u svojoj kući ili stanu znajući da je spreman za slijedeću uporabu.

Ucenje

Učenje

Ako ste početnik u jedrenju, imat ćete brod koji je iznimno plovan i stabilan u uvjetima laganog vjetra. Kada savladate vještinu jedrenja po laganom vjetru Smartkat upotrijebite za jedrenje u ekstremnim uvjetima. Vrlo jednostavna za sve jedriličare.

Vjetar

Vjetar

Iskusni jedriličari mogu jedriti na jednom trupu ili pomaknuti granice i jedriti s trapezom. Idite na jedrenje i osjetite kako je to kada vjetar puše snagom 5! Snaga vjetra 1-2 pogodna je za izvrsno jedrenje, a 3-4 za iskusne jedriličare. Vjetar snage 5-6 zahtjeva profesionalce.

Odrzivost

Održivost

Čist, istinski i slobodan vjetar. Obnovljivi izvor energije sada je na dohvat ruke. Nema ničega što zagađuje zrak. Nema ulja i goriva koje je spaljeno ili proliveno na vodi. Samo ti, vjetar i tvoj Smartkat. Napravi i ti nešto za okoliš i sačuvaj ga za slijedeće generacije.

SmartKat 460

Smartkat-360

Dužina

460 cm

Širina

220 cm

Težina

47 kg

Nosivost

320 kg

Glavno jedro

Dracon, narančasto/bijelo/plavo

Flok

lagani Dacron s Infinity Fock-Roller sustavom

Jarbol

aluminijski u 3 dijela

Deblenjak

aluminijski

Okvir

Lagani aluminijski eloksirani Powerframe

Trampolin

jedinstvena "Stay Dry" tehnologija

SMARTKAT - IDEALNA JEDRILICA ZA ODMOR